Styr strømmen smart og spar penger!

Viste du at med smart strømpakke fra GT Elektro så kan du faktisk skru av strømmen på elbilen eller varmen når prisen er på sitt dyreste?
StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen betraktelig.

Hva består strømsparepakken av?

Strømsparepakken fra GT Elektro består av følgende:

Smarthub 2

Futurehome Smarthub 2, hjertet i smarthjemmet og er basert på Z-Wave og Zigbee. Smarthub 2 kobles til ditt hjemmenett, kjører Futurehome programvare og samler smartenheter i ett system. For å installere og bruke Smarthub 2 må du bruke Futurehome app’en som kan lastes ned gratis i Apple App Store og Google Play. En fullstendig liste over smarte enheter som støttes i Futurehome finner du på products.futurehome.io.

HAN-sensor

HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historiske data. Husk å ringe nettselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon

Termostat

Termostaten lar deg styre varmen fra selve termostaten samt fra appen. Med et flott design som passer rett i norske veggbokser. Termostaten hjelper deg å styre varmen på en smart måte.

16 A relé

Med 16A relé kan du enkelt styre selv de større varmtvannsberederne slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm.

Enova støtter strømkontroll

Dersom du kjøper strømkontroll av GT elektro kan du få tilbake 35 % av invisteringen din og inntil 10.000 i støtte fra Enova.

Støtte ved montering smart lader

Dersom du har montert smartlader fra Easee eller Zaptec i løpet av de siste 20 måneder fra du søker kan dette også inngå i Enovas støtteordning. 

Regnestykke med støtte fra Enova

Easee smart elbillader – komplett med installasjon inntil 10 meter kabel:
 13.990,-

Strømspare pakke:
9.990,-

ENOVA støtte inntil 35%:
– 8.393,-

Totalt : 15.587,- *

* Regnestykket er et priseksempel. Ved kontakt  finner vi den optimale løsningen som passer din bolig

Smarthus og strømsparing

Husk at strømsparepakken din kan være starten på ditt smarte hus. Det er selvsagt mulighet for å legge til ytterligere styringer for flere varmekilder, belysningssoner osv. 

Ved en henvendelse til GT Elektro vil vi gå igjennom aktuelle tiltak for din bolig slik at du kan gå vinteren i møte med lavere strømregning. 
GT Elektro er eksperter på smarthus, strømsparing og solceller så vi kan garantert hjelpe deg med noen gode og lønnsomme råd.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller avtale om befaring.