Åpent mandag til fredag 07.30 - 16.00

Elkontroll

GT Elektro: Når Hjemmet Ditt Fortjener Det Beste

Hjemmet ditt er ikke bare et sted å bo; det er et sted for minner, latter og kjærlighet. Akkurat som vi tar vare på våre kjære, er det viktig å ta vare på hjemmet som beskytter dem. Hos GT Elektro forstår vi dette, og derfor er vår elkontroll designet for å gi hjemmet ditt den omsorgen det fortjener.

Hva Innebærer Elkontroll?

Akkurat som du ville tatt bilen din på en rutinemessig service for å sikre at den kjører problemfritt, er elkontroll en "helsesjekk" for hjemmets elektriske system. Med vår NEK405-standard kontroll får du en grundig oversikt over hjemmets elektriske tilstand.

Fordelene Med GT Elektro's Elkontroll:

  • Ro i Sinnet: Vårt team sørger for at hjemmets elektriske systemer er i topp stand.
  • Effektivitet: Vi identifiserer områder hvor du kan spare energi og dermed penger.
  • Verdiøkning: Et velfungerende elektrisk system kan øke hjemmets attraktivitet på markedet.
  • Kostnadsfri Termofotografering: Vi inkluderer termofotografering av husets sikringsskap og varmtvannsbereder uten ekstra kostnad.

Hvordan Vi Gjør Det:

Vårt team av sertifiserte eksperter går nøye gjennom hjemmet ditt, fra sikringsskap til stikkontakter. Med vår termofotograferingsteknologi kan vi oppdage varmgang i det elektriske anlegget, noe som gir deg en dypere innsikt i hjemmets elektriske helse.

Dokumentasjon Du Kan Stole På:

Etter elkontrollen vil du motta en detaljert rapport som inkluderer en liste over eventuelle feil, mangler og forslag til forbedringer. Denne dokumentasjonen gir deg en klar vei fremover for å sikre at hjemmet ditt er så sikkert og effektivt som mulig.

La Oss Være Din Partner:

Hos GT Elektro ønsker vi å være din partner i å sørge for at hjemmet ditt er i topp stand. Med vår elkontroll får du den tryggheten du fortjener. La oss hjelpe deg med å holde hjemmet ditt i optimal tilstand.

Hva koster det?

Pris for standard boligkontroll er 2900,-inkl. mva. for en standard enebolig inkl. rapportering.

Bestill våre tjenester

Ønsker du bestille boligkontroll. Ta kontakt med vår sertifiserte boligkontrollør 

Nek405-2 sertifisert boligkontrollør

Lasse Aass


Informasjonen som legges inn her benytter vi kun til å ta kontakt med deg.