GT Elektro er en nytenkende elektroentreprenør som tilbyr sikre og fremtidsrettede elektriske løsninger til din bolig eller dine prosjekter. Alt fra rådgivning og prosjektering, til installasjon, programmering, service og vedlikehold.

Vi har lang erfaring innen standard bolig installasjon, smarthus, styringsystemer (KNX), ladeløsninger for elbil, internkontroll, prosjektering og kursvirksomhet. Sammen med våre leverandører leverer vi gode, smarte og driftsikre løsninger for å sikre økt komfort og sikkerhet i ditt anlegg.

GT Elektro har en miljø- og målbevisst holdning og ønsker å tilby løsninger som minsker klimavtrykket etter oss. Alt fra avfallsortering i den daglige jobben til varmesystemer med nattsenking og smarte ladeanlegg. Vi heier på «kortreiste» produkter og lokale leverandører.

Gjennom maskoten vår Mr. GT ønsker vi å fremme vår yrkestolthet til den yngre generasjonen. vi ønsker å videreformidle vår kunnskap om elektrisitetens muligheter og farene som er tilstede. Dyktige håndverkere bygger landet og vi skal være et godt forbilde som fremmer nysgjerrigheten til yrket! Vi skal fra første dag være bevist vårt samfunnsoppdrag og kontinuerlig sørge for at fremtidens elektrikere får den beste utdannelsen frem til fagbrev og fast jobb.

Drømmen om GT Elektro klekket vi ut på gutterommet seint på -90 tallet. Etter mange år og flere erfaringer rikere ble GT elektro startet November 2019. Dette er første kapittel i dette eventyret! Vi ønsker å være Deres leverandør av elektrikertjenester i fremtiden. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Hilsen Henrik og Andreas – Partnere GT Elektro AS