Åpent mandag til fredag 07.30 - 16.00
Elektriker larvik
Elektriker larvik

Din Partner for Fremtidsrettet Elektroinstallasjon

GT Elektro er ikke bare en elektroentreprenør - vi er din vei til moderne, sikre og innovative løsninger for elektriske behov. Vår visjon går utover det vanlige, med fokus på å levere tjenester som gir trygghet og fremtidig verdi for våre kunder.

Vårt Utvalg av Ekspertise:

Med et team av dedikerte fagfolk er vi eksperter innenfor et bredt spekter av områder, inkludert:

  • Smarthus-teknologi: Vi tar din bolig til neste nivå med intelligente løsninger som forenkler hverdagen din.
  • Elbil-lading: Gjør overgangen til elektrisk kjøretøy smidig med våre skreddersydde ladeløsninger.
  • KNX-styring: Vi gir deg kontroll over ditt elektriske system med avanserte styringsløsninger.
  • Miljøbevissthet: Vi forplikter oss til å redusere klimaavtrykket ved å velge bærekraftige alternativer og lokale leverandører.

Vår Inspirasjon:

I hjertet av GT Elektro ligger en enkel, men kraftig overbevisning: at elektrisitet er mer enn bare strøm; det er livets gnist som driver vår moderne verden. Vår inspirasjon kommer fra å se lysene tennes i et nytt hjem, føle varmen fra en nylig installert varmeovn, eller høre gleden i en kundes stemme når et problem blir løst.

Vi er drevet av lidenskapen for vårt håndverk og ønsket om å bringe sikkerhet, komfort og innovasjon til hvert hjørne av samfunnet. Hver dag står vi overfor nye utfordringer, men med dem kommer også muligheten til å lære, vokse og forbedre oss.

GT Elektro handler ikke bare om kabler og brytere. Det handler om å bygge tillit, skape varige forhold og være en pålitelig partner i den elektrifiserte verden vi lever i. Vår inspirasjon er dere, våre kunder, og den tilliten dere viser oss hver dag.

Historien Vår:

GT Elektro ble født ut av en lidenskapelig drøm på slutten av 90-tallet. Etter år med erfaring ble vi endelig en realitet i november 2019. Dette er bare begynnelsen på vår reise, og vi ser frem til å være din pålitelige partner for elektriske løsninger.

Kontakt Oss:

Vi inviterer deg til å bli en del av GT Elektros historie. Ta kontakt med Henrik og Andreas for en vennlig samtale om hvordan vi kan levere fremtidsrettet elektroinstallasjon som gir deg trygghet og verdi i årene som kommer. Velkommen til GT Elektro - din vei til en elektrisk fremtid.