Åpent mandag til fredag 07.30 - 16.00

Elsikkerhetsdagen - tryggere i egen bolig

14.10.2023

Den 15. oktober er den store elsikkerhetsdagen. Selv om elektrisitet er en viktig del av vårt moderne liv, kan den også utgjøre en potensiell fare hvis den ikke håndteres riktig. Heldigvis er det en dag hvert år som minner oss om viktigheten av elektrisk sikkerhet: Elsikkerhetsdagen. Dette er en dag dedikert til å øke vår bevissthet om farene og risikoene som elektrisitet kan medføre, samt hvordan vi kan unngå ulykker og skader.

Elsikkerhetskontrollen med 9 spørsmål

Hvis du går til www.elsikkerhetsdagen.no kan du ta en enkel test med 9 spørsmål. Den hjelper deg å sjekke om ditt elektriske anlegg er sikkert. Dette er viktig for å forhindre farer i hjemmet ditt.

Samarbeid med nettselskaper, inkludert LEDE

Elsikkerhetsdagen er et samarbeid mellom 23 nettselskaper. Én av disse er LEDE, som er strømleverandør i GT Elektro sitt område. 

Oppfordring fra GT Elektro

GT Elektro oppfordrer alle til å delta i Elsikkerhetsdagen. Hvis du finner noe galt med ditt elektriske anlegg, så ikke nøl med å kontakte GT Elektro. Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre ditt elektriske system tryggere.

Så marker Elsikkerhetsdagen i år ved å sette av litt tid til å gjennomføre denne kontrollen, og husk at GT Elektro er her for å støtte deg på vei til en sikrere bruk av elektrisitet!