Åpent mandag til fredag 07.30 - 16.00

Hjemmelading: Sikkerhet først. alltid!

12.09.2023

Hjemmelading: Sikkerhet først! Det er ulovlig å lade elbilen med en vanlig stikkontakt, og dette er ikke uten grunn! Lading på vanlig stikkontakt medfører forhøyet risiko for varmgang og brann. Ladebokser og tilhørende installasjon er designet spesifikt for elbillading, noe som gjør dem sikrere og mer effektive. Ved bruk av en ladeboks benytter du alltid en spesiell ladekabel som er konstruert for å tåle høy belastning over tid. Sikkerhet først, alltid!

Ulike ladebokser: Smarte eller enkle? Markedet flommer over av ladebokser, men i hovedsak kan de kategoriseres som smarte eller enkle. Mens enkle ladebokser gir strøm til bilen din, lar smarte ladebokser deg kontrollere når og hvor mye strøm bilen mottar. Dette kan være gunstig for strømnettet, sikringsskapet, og ikke minst lommeboka!

Smartlading: Kontroll på fingertuppene! Med en smart ladeboks får du muligheten til å effektstyre og tidsstyre ladingen. Dette betyr at du kan justere effekten på ladeboksen for å unngå forbrukstopper, og du kan også bestemme når ladingen skal starte og slutte for å dra nytte av de tidene strømprisen er lavest.

Hvor lang tid tar det å lade med en ladeboks? Ladetiden kan variere basert på flere faktorer, som bilens ombordlader, ladeboksens kapasitet og strømnettet. Men som en generell regel kan du forvente at lading tar rundt en natt, eller omtrent åtte timer.

Våre ladeløsninger

Zaptec Go - Den smarte

Vår prisvinnende hjemmelader er like vakker og minimalistisk på utsiden, som den er smart på innsiden. Med Eco Mode kan du lade bilen automatisk når strømprisen er på sitt laveste, uansett strømselskap. Zaptec Go kombinerer banebrytende teknologi, funksjonalisme og sikkerhet. Kommer i seks diskre og moderne farger som sørger for at den blir et smykke på veggen, uansett omgivelser.

Pris: 13.900,- inkl. mva. ferdig montert*

Amina 1 - Den enkle

Liten, enkel og rimelig. Like enkel å bruke som en stikkontakt, men trygg. Lad bilen fra ditt eget hjem – trygt og enkelt. Lader med opptil 7,4 kW og har en Type 2 kontakt. Smart lading via bilen din.

Pris: 9.900,- inkl. mva. ferdig montert*

* Prisen inkluderer ferdig montert elbillader, inntil 10 meter fra sikringsskap. Forutsetter overspenningsvern montert og at anlegget er i teknisk stand og at det er plass som tillatter utvidelsen. Lader mer en 20 A må søkes LEDE.. Søknad er inkludert.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om elbillading eller avtale om befaring