Åpent mandag til fredag 07.30 - 16.00

Smart strømstyring

Strømsparepakken hjelper deg å spare strøm og penger! Installerer du strømsparepakken fra GT Elektro vil strømbruken styres automatisk.  Følgende laster kan styres:

  • Lading av elbil
  • Oppvarming av varmtvann
  • Varme i gulvet 

Fordelen med strømsparepakken er at du har mulighet til å styre strømforbruket til tider på døgnet hvor prisen er lavest. 

Uten strømstyring

På bildet over ser du at uten strømstyring risikerer du å bruke mest strøm samtidig med at strømprisen er høy. Strømprisen er normalt høy på morgen og ettermiddag

Med strømstyring

På bildet over ser du at strømforbruket flytter seg over til de timene hvor strømmen er rimelig. Forbruket går motsatt vei av prisen

Resultat

Penger spart!

Enova støtter

Private boliger kan kvalifisere for opptil 10.000 kr i støtte for installasjon av smart strømstyringssystem. Denne ordningen refunderer 35% av kostnadene for både systemet og dets installasjon. Dersom du har investert i en elbillader i løpet av de siste 20 månedene, og den er kompatibel med strømstyring, kan denne også inkluderes i støtten. 

Les mer her: 

Vår pakke - strømstyring som kvalifiserer til støtte

mTouch® EnergiKontroll består av smarthub og måleravleser som enkelt lar deg koble til smarte enheter, og gi deg full oversikt over hjemmet ditt i appen. Her kan man se temperatur, lysstyrke, luftfuktighet, strømforbruk – eller andre funksjoner, avhengig av enhetene du har koblet til.

Inkludert i produktet er tjenesten Eva Smart Strømstyring, som styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris, og passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie.. *Se priser med og uten abb.

Rele for styring av varmtsvannstank.

Termostat med innebygget trådløs kommunikasjon for styring av gulvvarme.

Priseksempel

Strømsparepakke med abonnement

Ferdig montert strømsparepakke med energikontroller, vvb rele og en termostat. Første år gratis abonnement til EVA Smart. Deretter 49,- mnd.

9900 NOK

Strømsparepakke uten abonnement

Ferdig montert strømsparepakke med energikontroller, vvb rele og en termostat.
Uten årlig abonnement kostand da dette er inkludert i oppstartspris.

12900 NOK

Zaptec smart ladestasjon

Bestill ladestasjon og kvalifiser til maksimal støtte. 
Pris inkluderer komplett ladestasjon inntil 32 A og 10 meter fra sikringsskap

13900 NOK

Ekstra termostat

Utvid grunnpakken med flere termostater. Pris bytte av termostat til smart termosta 1:1.

1980 NOK